Somon cu linte

Somon cu linte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu linte. O porție conține 771 calorii, 65g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.37 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Un amestec de linte verde, usturoi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Linte cu somon, și Somon pe un pat de linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-un bol rezistent la căldură și acoperiți cu apă clocotită. Puneți deoparte timp de 15 minute, apoi scurgeți.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie sotată, adăugați ceapa, prazul, cimbrul, sarea și piperul și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați lintea scursă, țelina, morcovii, bulionul de pui și pasta de roșii. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute, până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Se adaugă oțetul și se condimentează, după gust.Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. pentru somon, încălziți o tigaie uscată rezistentă la cuptor la foc mare timp de 4 minute. Între timp, frecați ambele părți ale fileurilor de somon cu ulei de măsline și condimentați blaturile foarte liberal cu sare și piper. Când tigaia este foarte fierbinte, așezați fileurile de somon asezonând părțile laterale în tigaie și gătiți la foc mediu fără a le mișca timp de 2 minute, până se rumenesc foarte mult. Întoarceți fileurile și puneți tigaia în cuptor timp de 5 până la 7 minute, până când somonul este gătit rar. Puneți o movilă de linte pe fiecare farfurie și așezați un file de somon deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
LinteLinte
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o gură expresivă și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista