Somon cu ierburi proaspete cu orez de iasomie

Somon cu ierburi proaspete cu orez de iasomie
Somonul cu ierburi proaspete cu orez de iasomie este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 895 calorii, 65g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $7.88 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ghimbir, mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Somon crocant cu orez cu ceai de iasomie și wasabi Edamame, Somon Copt Cu Miere-Ghimbir Cu Orez De Iasomie, și Fileuri Proaspete De Somon Frecate Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați orezul, 4 căni de apă și 1 1/2 lingurițe de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când toată apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute.Între timp, într-un castron mic, combinați pătrunjelul, arpagicul și mărarul. Rezervați 1/3 din amestecul de plante într-un recipient etanș la frigider pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați restul amestecului de plante cu coaja de lămâie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4
Căldură broiler. Înveliți fileurile de somon cu ulei și condimentați cu piperul negru și sarea rămasă. Se fierbe 10 până la 12 minute, până când se fierbe. Rezervați 2 fileuri pentru o altă utilizare. Pufați orezul cu o furculiță și rezervați jumătate (aproximativ 4 căni) pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Se amestecă ghimbirul și scallions cu orezul rămas. Completați fiecare file de somon cu amestecul de plante proaspete și serviți cu orezul.Bacsis: fileurile de somon nu trebuie întoarse pentru a găti. Se fierbe 10 minute pentru fiecare centimetru de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Revista