Somon cu cartofi-anghinare Hash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți inimi de anghinare în apă, sare și piper grosier, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Friptură prăjită cu Hash de cartofi-anghinare, Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper, și Friptură de flanc cu anghinare-Hash de cartofi și Aioli de Alep-piper.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.