Somon Cu Glazură Portocalie

Somon Cu Glazură Portocalie
Somonul cu geamuri portocalii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 258 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de susan, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Somon Cu Glazură Portocalie, Somon Glazurat Portocaliu, și Somon Glazurat Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Presărați pește cu sare și piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pește și gătiți, neacoperit, 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți și gătiți 3 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați sosul de soia și sucul de portocale în tigaie; gătiți la foc mare 1 minut, amestecând pentru a degrada tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se toarnă sosul peste pește; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
7
carbo evaluare: 2

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista