Somon cu glazură de zahăr brun
Somonul cu glazură de zahăr brun este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 196 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, file de somon, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Somon Cu Glazură De Zahăr Brun, Somon cu muștar și glazură de zahăr brun, și Somon cu muștar și glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți și amestecați zahărul brun, untul și mierea până se topesc.
Se ia de pe foc; se amestecă uleiul, muștarul, sosul de soia, sarea și piperul. Se răcește timp de 5 minute.
Așezați somonul într-o tigaie mare căptușită cu folie; lingură amestec de zahăr brun peste somon.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.