Somon cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin
Somonul cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 554 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper, panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin, Somon cu glazură de arțar-lămâie, și Somon cu lămâie, capere și rozmarin.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.