Somonul cu ghimbir și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $ 4.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 466 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de susan, apă, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon cu Mango, ghimbir și ceapă Vidaliană, Albacore ars cu ghimbir, usturoi și ceapă verde, și Se amestecă fasolea verde prăjită cu ghimbir și ceapă.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.