Rețeta somon cu fenicul și risotto de lămâie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5 și costă 4,2 USD pe porție. O porție conține 727 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă brună, coajă de lămâie, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Risotto Cu Lămâie Și Fenicul, Risotto de fenicul și lămâie, și Risotto de somon afumat și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele din fenicul, puneți deoparte și tocați feniculul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Așezați untul și uleiul într-o cratiță mare pe bază de greutate la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți timp de 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați orezul și usturoiul amestecați timp de 1 minut sau până când orezul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut sau până se evaporă.Adăugați treptat bulionul, câte 1 cană, amestecând continuu, timp de 2530 de minute sau până se absoarbe și orezul este al dente. Se amestecă prin coaja de lămâie, mărar și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Periați somonul cu uleiul suplimentar și gătiți, cu pielea în jos, timp de 23 de minute sau până când este crocant. Întoarceți și gătiți încă 23 de minute sau până când somonul este gătit după bunul plac.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.