Somon cu fenicul și Pernod
Somonul cu fenicul și Pernod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $5.27 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, bulb de fenicul, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Fenicul Și Pernod, Supă de fenicul prăjită cu Pernod și somon afumat, și Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se parfumează, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați semințele într-un castron mic; rece.
Se amestecă în unt, șalotă și 1 lingură de frunze de fenicul; condimentează amestecul de unt cu sare și piper.
Topiți 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați bulb de fenicul feliat și 1/4 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți până când feniculul este crocant, aproximativ 8 minute. Descoperiți tigaia și saut-ul până când feniculul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Transferați feniculul în farfurie.
Presărați somonul cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie și topiți la foc mediu.
Adăugați somon; acoperiți și gătiți 5 minute. Întoarceți somonul; adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Acoperiți și continuați să gătiți până când somonul este doar opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult. Glisați somonul pe 1 parte a tigaiei; întoarceți feniculul în tigaie.
Adăugați Pernod, 2 lingurițe de amestec de unt și restul de 1 lingură de frunze de fenicul tocate; se amestecă pentru a se încălzi.
Împărțiți amestecul de fenicul între 2 farfurii. Se acoperă cu somon; lingură amestecul de unt rămas peste somon.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 530,86; % calorii din grăsimi 59,0; grăsimi (g) 34,79; grăsimi saturate (g) 15,91; colesterol (mg) 167,48; carbohidrați (g) 12,02; fibre dietetice (g) 4,46; zaharuri totale (g) 1,09; carbohidrați neți (g) 7,55; proteine (g) 40,52
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.