Somon cu fasole albă și roșii
Somonul cu fasole albă și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 345 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Rețete similare includ Somon cu fasole albă și roșii, Pui Cu Fasole Albă Și Roșii, și Fasole albă și roșii Zesty.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Presărați somonul cu sare și piper.
Așezați somonul, cu pielea în sus, în tigaie. Gatiti 2 pana la 3 minute pana se rumenesc; întoarce.
Presărați ceapa în jurul somonului. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie.
Adăugați fasole, roșii și măsline în tigaie. Acoperiți; gatiti 5-10 minute pana cand se incalzeste bine si fulgii de somon usor cu furculita.
Pentru a servi, împărțiți amestecul de fasole în 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 bucată de somon. Strângeți lămâia peste fiecare porție.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.