Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi

Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi
Somonul cu cârnați Andouille și măsline verzi este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, file de somon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi, Somon prăjit cu Purslane, fenicul și măsline verzi, și Sos De Cârnați Andouille.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați andouille și gătiți, amestecând, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
3
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă cârnații cu măslinele feliate, untul înmuiat și șalota tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
MăslineMăsline
5
Aprinde un grătar. Frecați fileurile de somon peste tot cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper. Grătiți somonul la foc mare, întorcându-l o dată, până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați somonul în farfurii, acoperiți cu amestecul de andouille cu unt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista