Somon cu crustă Pesto

Pesto-crusted somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 474 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de frunze ușor de busuioc, pâine, ulei de măsline; mai mult și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto Crusted Friptură De Somon, Somon cu crustă de fistic cu Pesto, și Pesto somon cu parmezan Pesto Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face pesmet.
Scoateți aproximativ 1/2 cană din firimituri și rezervați-le.
Adăugați nuci de pin, usturoi, 1 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei la firimiturile din robotul de bucătărie și puls.
Adăugați busuiocul și procesați din nou. Cu motorul pornit, adăugați uleiul de măsline într-un flux lent, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale vasului, până când pesto-ul este răspândit.
Ungeți o foaie mică de copt cu ulei, puneți fileurile pe ea și condimentați-le cu sare și piper.
Întindeți uniform un strat de pesto de 1/4 inch peste partea superioară a fiecărui file.
Presărați pesmetul rezervat peste pesto.
Coaceți până când somonul este gătit-ar trebui să înceapă să devină opac, cu o urmă de portocaliu strălucitor în mijloc-și toppingul este ușor rumenit, 10 până la 15 minute, în funcție de grosimea peștelui.
37, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
13, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.