Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind
Rețeta de somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de grătar Tamarind ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 390 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, sos de soia, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos, Aripioare de pui la grătar cu sos de grătar Tamarind Chipotle, și Creveți de nucă de cocos cu sos de ghimbir Tamarind.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți uleiul de canola într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă în tigaie; saut 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
5
Adăugați 1 cană de apă fierbinte, Extract de Tamarind, zahăr brun și piper roșu măcinat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Extract De Tamarind
Zahăr Brun
Apă
6
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de soia dulce și uleiul de susan închis la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan închis
Kecap Manis
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pentru a pregăti somonul, combinați panko, nucă de cocos și turmeric într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Nucă De Cocos
Somon
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Presărați somonul uniform cu sare, coriandru și piper. Fileuri de dragare în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Piper
Somon
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare
10
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați fileuri de somon în tigaie, cu pielea în sus; gatiti 2 minute. Întoarceți cu grijă fileurile; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
12
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.