Somon cu crustă de nuci, cu verdeață de usturoi și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu coajă de nuci, cu verdeață de usturoi și nuci. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 4.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 567 calorii. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, parmezan, nuci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață, Somon Chinook cu crustă de hrean, cu verdeață fiartă și cartofi noi prăjiți, și Ierburi De Muștar Usturoi pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.