Somonul cu crustă de muștar și spanac saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 38 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați bucăți adevărate de slănină, muștar dijon, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până Orange buric ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon cu crustă de muștar cu sfeclă roșie și mărar, Spaetzle De Muștar Cu Spanac Sotat, Ceapă Dulce Și Shitake, și Somon portocaliu cu spanac sotat pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.