Somon Cu Crustă De Ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de plante. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 370 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, la 6 file de somon tăiate în centru, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon Cu Crustă De Ierburi, Somon Simplu Cu Crustă De Plante, și Somon Cu Crustă De Ierburi În Folie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați tarhonul cu pesmet, sare și piper, după gust, într-un robot de bucătărie, pulsând ultima dată în mărar.
Îndepărtați și amestecați suficient unt topit pentru a crea consistența nisipului umed.
Se usucă somonul și se condimentează pe toate părțile cu sare și piper, după gust.
Încălziți 1 lingură de unt într - o tigaie mare de sote și căutați somonul, cu carnea în jos, la foc mediu-mare, aproximativ 2 minute. Nu aglomerați tigaia. Întoarceți și acoperiți fiecare file cu amestecul de ierburi/firimituri.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți până când fulgii de pește cu o furculiță. Aproximativ 8 până la 12 minute.
Transferați peștele într-un platou și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Valea Lunii Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Valea Lunii Chardonnay]()
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.