Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de cartofi cu salată de plante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de file de somon, Ulei de măsline, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon cu crustă de ierburi cu salată de spanac, Somon cu crustă de ierburi cu salată de spanac, și Somon cu crustă de ierburi cu salată mixtă de verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați cartofii cu arpagicul și făina și condimentați cu sare și piper.
Așezați fileurile de somon pe o suprafață de lucru și condimentați cu sare și piper. Bateți uniform cartofii mărunțiți pe partea superioară a fiecărui file.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul până când strălucește. Adăugați cu grijă fileurile de somon în ulei, cu cartoful în jos și gătiți la foc moderat, netulburat, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Întoarceți cu grijă somonul și gătiți timp de 1 minut mai mult. Folosind o spatulă cu fante, transferați somonul pe farfurii. Ștergeți orice exces de ulei.
Între timp, într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie, muștarul și uleiul de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați amestecul de salată de plante și aruncați pentru a acoperi.
Transferați salata și somonul în farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.