Somon cu coajă de caju cu Bok Choy
Somonul cu coajă de caju cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 657 calorii, 57G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 14 fani. Dacă aveți la îndemână caju prăjit uscat, ulei de măsline, fulgi de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon cu coajă de caju cu Bok Choy, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Periați muștarul de miere peste tot somonul. Condimentați ambele părți ale somonului cu fulgi de ceapă și piper negru.
Așezați caju într-un vas puțin adânc, adăugați patru fileuri de somon și întoarceți-le pentru a acoperi.
Așezați toate fileurile de somon într-o tigaie fierbinte și gătiți 3 minute pe fiecare parte, până când furculița este fragedă.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare separată la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați bok choy și gătiți 2 minute, până când verdele se ofilesc, dar tulpinile sunt încă clare. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Serviți somonul cu coajă de caju cu această masă și rezervați 2 fileuri necrustate pentru o altă masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.