Somon Cu Cedru La Grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 30 și costă 84 de cenți pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii uscate la soare, pătrunjel, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Cedru La Grătar, Cedru Somon Placat, și Cedru Somon Placat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândura în apă, topping cu o greutate pentru a o menține scufundată. Înmuiați 4 ore.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă pansamentul, pătrunjelul și roșiile; deoparte.
Periați scândura cu ulei; deasupra cu pește.
Așezați scândura pe grătarul grătarului.
Grătar 20 min. sau până la fulgi de pește ușor cu furculita, periaj cu amestec dressing după 10 min.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.