Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul cu ceapă caramelizată și sos de smochine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 398 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de vin, ulei de măsline, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon afumat și ceapă caramelizată, Steak cu ceapa caramelizata-sos jalape, și Ceapă caramelizată și glisoare de ciuperci Portobello cu sos prăjit.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.