Somon cu aromă de roșii marocane

Somon cu aromă de roșii marocane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu roșii marocane. O porție conține 301 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți capere, ulei de măsline, coajă portocalie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cod la grătar cu aromă de roșii marocane, Somon Cu Porumb Și Roșii, și Somon Cu Gust De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați 1/4 linguriță de sare uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fileuri; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
4
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa și ghimbirul; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați 1/4 linguriță de sare, roșii și următoarele 6 ingrediente; gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
8
Întoarceți fileurile în tigaie, pui fileuri în amestec de roșii; gătiți 3 minute până când peștele este mediu-rar sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți din căldură; așezați fileurile pe farfurii individuale. Se amestecă menta tocată și cilantro în amestecul de roșii; amestec de lingură în jurul fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
evaluare carbo: 12

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
Vinăria Tyler Comitatul Santa Barbara Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista