Somon Crustat cu ierburi cu porumb dulce și ciuperci

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul Crustat cu ierburi cu porumb dulce și ciuperci ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de oțet balsamic, sâmburi de porumb, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Rețete similare sunt Somon Crustat cu ierburi cu porumb dulce și ciuperci, Somon Cu Crustă De Ierburi, și Somon Ușor Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor o foaie de copt cu spray de gătit cu ulei de măsline; pus deoparte.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porumb, ciuperci, pimentos, usturoi, pătrunjel, 1 linguriță de ierburi și oțet.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Tăiați somonul în 4 porții de servire.
Presărați ierburile rămase pe o farfurie. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria somonul cu ulei de măsline.
Înveliți somonul cu ierburi și așezați fileurile pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 22 până la 26 de minute.
Acoperiți amestecul de porumb și încălziți în cuptorul cu microunde la mare timp de 2 până la 2 1/2 minute.
Serviți somonul imediat peste amestecul de porumb.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.