Somon Crustat cu hrean și iaurt
Hreanul și somonul cu crustă de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 260 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Dacă aveți la îndemână pesmet, somon, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Somon Cu Crustă De Hrean, File De Somon Cu Crustă De Hrean, și Rețetă de somon cu crustă de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron combinați iaurtul, hreanul, dijonul, arpagicul și coaja de lămâie; se amestecă bine.
Așezați fileurile de somon pe o foaie de copt căptușită cu folie. Completați fiecare file cu 3 linguri. amestec de iaurt.
Presărați 1 lingură de pesmet pe fiecare filet și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Prăjiți somonul timp de 10-12 minute sau până devine auriu și fiert.