Somon Crudo. Bla bla bla…

Somon Crudo. Bla bla bla…
Somon Crudo. Bla bla bla ... ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 309 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 428 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ridichi, burtă de somon din Alaska, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Crudo de somon marocan cu iaurt, Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină, și Halibut Crudo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică așezată la foc mediu-mare combinați zahărul și ambele oțeturi. Aduceți la fierbere. Coborâți focul la mediu și adăugați frunzele de fenicul tocate și aproximativ jumătate din coaja de mandarină. Continuați să gătiți până când se reduce la aproximativ 3/4 cană. Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic și se lasă să se răcească complet. Aruncați solidele.Între timp, puneți sucul de mandarină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
MandarinăMandarină
FeniculFenicul
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Adăugați puțin siropul de mandarină și oțet răcit, încorporând complet fiecare adaos până când aveți o gastrică groasă și vâscoasă, dar nu siropoasă. S-ar putea să nu folosiți tot siropul de mandarină și oțet. Se amestecă jumătate din coaja rămasă și un mic vârf de sare. Gustați gastrica, ajustând condimentele după cum este necesar. Dacă are nevoie de puțin mai multă aciditate, adăugați cât mai mult sau mai puțin din sucul de lămâie, după cum este necesar. Ar trebui să fie luminos și acru, cu un indiciu de dulceață de mandarină.Folosiți o mandolină pentru a tăia feniculul și ridichea în felii foarte subțiri.Folosind un cuțit foarte ascuțit (și o singură mișcare lungă de feliere pe secțiune) tăiați burta de somon în felii de centimetru. Tăiați somonul îndepărtând orice piele și tăiați-l în bucăți de mușcătură.Aranjați feliile de somon și ridiche într-un model alternativ pe un platou de servire răcit. Îngrămădiți feliile de fenicul atractiv într-o parte și apoi garnisiți cu frunzele de tarhon și coaja de mandarină rămasă. Terminați cu puțină sare de mare, apoi stropiți o parte din gastrique în jurul farfuriei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
MandarinăMandarină
SareSare
OțetOțet
FeniculFenicul
RidicheRidiche
SomonSomon
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista