Somonul crocant cu Risotto și roșii prăjite lent este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 564 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite, Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus, și Somon prăjit lent cu roșii Cherry și cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti roșiile, înveliți o foaie de copt căptușită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Așezați roșiile, tăiați părțile în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei; presărați cu 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cimbru, 1/2 linguriță piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
5
Coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când este foarte moale și ușor zbârcit, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti risotto, aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați prazul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
9
Adăugați orez; gatiti 1 1/2 minute, amestecand constant. Se amestecă vinul; gătiți 30 de secunde sau până când lichidul este aproape absorbit. Se amestecă 1 cană bulion; gătiți 3 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
Vin
10
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute). Se amestecă rucola, jumătate și jumătate, brânză, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Brânză
Piper
Bulion
Sare
11
Pentru a pregăti somonul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Presărați somon cu 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță cimbru și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Somon
Cimbru
Sare
13
Așezați fileurile, pielea în sus, în tigaie; gatiti 5 minute. Întoarceți fileurile și gătiți încă 2 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Aranjați 3 jumătăți de roșii, tăiați laturile în sus, într-un model asemănător spițelor în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Movilă 2/3 ceașcă risotto în centrul fiecărei plăci (lăsând aproximativ o margine de 1 1/2 inch de roșii neacoperite). Aranjați fileurile pe risotto.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.