Nevoie de un curs principal pescatarian? Somonul copt în Phyllo cu salată caldă de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,3 USD pe porție. O porție conține 818 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de chimen, muștar suedez, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Caldă De Cartofi La Cuptor, Supă caldă de cartofi dulci pentru suflet, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 linguri fiecare ulei de măsline, muștar dulce și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Crengute De Marar Proaspat Culese
2
Periați amestecul pe fileurile de somon; condimentează cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, periați o foaie de copt cu puțin unt topit. Desfășurați aluatul phyllo și așezați o foaie plată pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Somon
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Periați foaia cu unt topit, apoi praf cu niște chimen și mărar. Repetați cu încă 2 foi de phyllo, stivuind una peste alta. Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, îndepărtați 4 inci de pe partea laterală a cearșafurilor pentru a forma un pătrat. Acum, tăiați încrucișat pentru a face 4 pătrate uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Transferați pătratele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Așezați o bucată de somon în centrul fiecărui pătrat și pliați colțurile. Pe măsură ce lucrați, păstrați filoul acoperit cu un prosop umed, nu umed, pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Ungeți ușor patiseria cu unt și coaceți timp de 25 de minute sau până când peștele este opac. Între timp pregătiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și gătiți prazul până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați cartofii prăjiți pe jumătate pe lungime și așezați-i cu fața în jos în tigaie pentru a le da culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați creme fraiche, muștar rămas, mărar și coacăze. Gatiti la foc mic pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Coacăze
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Crengute De Marar Proaspat Culese
10
A servi: împărțiți amestecul de cartofi între 4 boluri puțin adânci, movilați o mână de verdeață deasupra urmată de phyllo de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Se ornează cu caviar de somon și se servește imediat.
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.