Somon copt în folie
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul copt în folie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, șobolani, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1244 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon copt în folie, Somon La Cuptor În Pungă De Folie, și Somon la cuptor și sparanghel în folie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați somonul cu 2 lingurițe de ulei de măsline, sare și piper. Se amestecă roșiile, șalotele, 2 linguri de ulei, sucul de lămâie, oregano, cimbru, sare și piper într-un bol mediu pentru a se amesteca.
Așezați un file de somon, cu ulei în jos, deasupra unei foi de folie. Înfășurați capetele foliei pentru a forma o formă spirală. Puneți amestecul de roșii peste somon. Îndoiți părțile laterale ale foliei peste amestecul de pește și roșii, acoperind complet; sigilați pachetele închise.
Așezați pachetul de folie pe o foaie mare de copt mare. Repetați până când tot somonul a fost învelit individual în folie și așezat pe foaia de copt.
Coaceți până când somonul este doar gătit, aproximativ 25 de minute. Folosind o spatulă metalică mare, transferați pachetele de folie pe farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.