Somon prăjit cu sos balsamic de miere

Somon prăjit cu sos balsamic de miere
Somonul prăjit cu sos balsamic de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 302 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, miere, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin, Somon ars cu sos Balsamic, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se pune la foc mediu-mare; se adaugă prazul și se sotează 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
5
Adăugați pește în tigaie; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor și peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați oțet, miere, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute sau pana se reduce la jumatate. Împărțiți prazul uniform peste pește; stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
PrazPraz
SosSos
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista