Somon Condimentat Sotat

Somon Condimentat Sotat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețete în cutia de rețete, somonul condimentat sotat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente de lămâie-piper, pudră de chili, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Saut Condimentat Avocado Și Rucola, Vafe condimentate cu pere Sotate, și Filet de porc condimentat cu mere saut feliate.

Instrucțiuni

1
Combinați mărarul, pudra de chili, ardeiul de lămâie și chimenul; frecați peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
PiperPiper
ChimenChimen
LămâieLămâie
MărarMărar
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți somonul în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți cu lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista