Somon Condimentat Sotat

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețete în cutia de rețete, somonul condimentat sotat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente de lămâie-piper, pudră de chili, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Saut Condimentat Avocado Și Rucola, Vafe condimentate cu pere Sotate, și Filet de porc condimentat cu mere saut feliate.
Instrucțiuni
Combinați mărarul, pudra de chili, ardeiul de lămâie și chimenul; frecați peste fileuri.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți somonul în ulei la foc mediu-mare timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Serviți cu lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.