Somon Condimentat La Cuptor
Somon condimentat la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 275 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți coriandru măcinat, sare, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Somon Condimentat, și Somon Condimentat.
Instrucțiuni
Așezați somonul într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Stropiți cu 2 linguri de suc de lămâie.
Combinați sarea, ghimbirul, coriandrul, chimenul, scorțișoara și cayenne; presărați peste somon.
Coaceți, neacoperit, la 425 de minute timp de 18-22 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță. Între timp, într-un castron mic, combinați iaurtul, ceapa, cilantro și sucul de lămâie rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.