Somon caramelizat cu salsa de cireșe

Somon caramelizat cu cires Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 319 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, zahăr brun, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, Somon La Gratar Cu Cires, Ananas, Mango Salsa, și Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Decongelați peștele, dacă este înghețat. Se amestecă împreună zahărul brun, coaja de portocală și piperul.
Așezați peștele, cu pielea în jos, într-o tigaie superficială. Frecați amestecul de zahăr peste pește. Acoperiți și refrigerați 2 până la 8 ore.
Scoateți peștele din tigaie, drenând orice sucuri.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni fierbinți. Grătați timp de 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor. Nu întoarceți peștele.
Între timp, aruncați împreună mango sau papaya, cireșe, mentă, oțet și piper roșu. Spoon salsa de fructe peste pește cald.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.