Somon Canadian De Cedru
Somonul canadian de cedru este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 336 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, x scândură de cedru netratată, file de somon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon Canadian De Cedru, Somon Canadian De Cedru, și Cedru Somon Placat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândura de cedru netratată în apă. Înmuiați aproximativ 12 ore sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Așezați scândura pregătită pe grătar și presărați cu sare grosieră. Acoperiți grătarul și încălziți scândura 2 până la 3 minute, până la uscare. Reglați temperatura grătarului la foc mediu.
Frecați filetele de somon cu ulei de măsline. Aranjați pe scândură. Top somon cu ceapă roșie, felii de lămâie și boabe de piper negru.
Gatiti somonul, acoperit, 10-12 minute, sau pana cand este opac si usor fulgi cu o furculita.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.