Somon Braconat cu ghimbir cu andive belgiene

Somon Braconat cu ghimbir cu andive belgiene
Somonul Braconat cu ghimbir cu andive belgiene este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $6.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 60g de proteine, și 17g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, bulion de pește, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Pe Andive Belgiene Cu Creme Fraiche Și Arpagic, Andive belgiene cu cimbru, și Andive Belgiene Fierte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista