Somon Bine Îmbrăcat
Somonul bine îmbrăcat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 533 calorii, 35g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.68 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare și piper, șalotă sau și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Cheesecake Îmbrăcat, Orez Îmbrăcat, și Îmbrăcat-Up Cornish Găină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pe o placă de tăiere, tăiați castravetele în bucăți de 1/4 inci-pentru a coaja sau a nu coaja depinde de dvs. Se însămânțează și se taie roșiile în bucăți de 1/4 inci.
Combinați castravetele, roșiile și jumătate din ceapă sau ceapă roșie în castron și rezervați.
Într-un castron mic, amestecați muștarul, zahărul și oțetul de vin alb și restul de jumătate din șobolani. Stream în ulei de măsline extra-virgin în timp ce continuă să măturică. Se amestecă mărarul și se condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust.
Condimentează somonul cu condimente de fructe de mare și puțin piper negru.
Încălziți o tigaie antiaderentă cu o picătură de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare.
Așezați somonul rotunjit cu fața în jos și gătiți până la auriu și puțin crocant la margini, 3 până la 4 minute. Flip și gătiți încă 2 minute pentru un centru roz, 4 minute pentru pește opac.
Transferați somonul la cină sau farfurii de servire, acoperiți cu gustul de castraveți-roșii și acoperiți cu o cantitate liberală de pansament de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.