Somon Balsamic cu fasole verde Amandine
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 20 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic vinaigrette, muștar gri poupon dijon, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Amandine, Fasole Verde Amandine, și Fasole Verde Amandine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați peștele pe raftul tigaiei de broiler pulverizat cu spray de gătit.
Se amestecă muștar, 1 lingură. pansament și 1/2 linguriță. usturoi; răspândit pe pește.
Se fierbe, 4 inci de la căldură, 6 până la 8 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Între timp, așezați fasolea într-o cratiță medie; adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet fasolea. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 6 min. sau până când fasolea este crocantă.
Scurgeți fasolea în colander.
Adăugați pansamentul rămas și usturoiul în cratiță; gatiti la foc mediu 1 min., amestecând ocazional.
Adăugați fasole; gatiti 2 min., amestecând ocazional. Sus cu nuci.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.