Somon Baklava (somon cu miere, unt, nuci și muștar)
Baklava somon (somon cu miere, unt, nuci și muștar) este o rețetă middl eastern care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 101G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1495 calorii. Pentru $12.47 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, nuci, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Rețete similare sunt Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, și Somon De Miere-Muștar.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.