Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 4. 1118 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, semințe de coriandru, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru, Somon prăjit cu semințe de dovleac-Pesto de coriandru, și Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lime de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se adauga semintele de dovleac si saut pana la sfârâie si pop, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
3
Transferați semințele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Ștergeți tigaia curată cu un prosop papper și rezervați tigaia.Pulsează semințele de dovleac, coriandru, semințe de coriandru, chimen și usturoi într-un robot de bucătărie până când se obține un curs, textura granulată. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat sucul de lime și uleiul de cupă de calibru. Dacă este necesar, adăugați o lingură sau două de apă pentru a obține o textură groasă pur și simplu. Se condimentează cu sare, piper.Spălați și uscați complet fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
File De Somon
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
4
Încălziți lingurița rămasă de ulei vegetal în tigaia mare rezervată din fontă sau antiaderentă setată la foc mediu. Când uleiul este foarte fierbinte; adăugați somonul, cu pielea în jos. Gatiti-l pana cand pielea este foarte crocanta, maro inchis si se elibereaza usor din tigaie. Acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 4 minute. Nu vă lăsați tentați să verificați sau să mutați peștele în tigaie în acest timp. Vei reuși doar să-l faci să se lipească de tigaie sau, mai rău, să-ți strici pielea frumos crocantă.Odată ce pielea s-a crăpat, întoarceți peștele și gătiți-l încă 1 până la 2 minute, până când carnea este aproape (dar nu chiar) opacă în centru. Nu-l lăsați să gătească până la capăt. Peștele va continua să gătească după ce părăsește tigaia. Scopul tău este o carne suculentă care absolvă de la un centru mediu rar spre exterior până la o piele crocantă crackly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați fileurile arse pe farfurii, cu pielea în jos. Puneți pesto peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Garnisiți cu semințele de pepito crude rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire