Somonul ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de lămâie, kombu, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, și Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, tăiați părțile în jos și gătiți, netulburat, până se întunecămaro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați ceapa într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală mare și adăugați napi,șalotă, ghimbir, kombu, 1 lingură sare și8 căni de apă. Aduceți la foc mic (nu fierbeți sau bulionul va fi amar) șigătiți până când bulionul este auriu deschis șiceapa este moale, 40-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Nap
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Kombu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vermut în bulion și fierbeți5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Scoateți ceapa și kombu;aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați squash și fierbeți până ladoar înmuiat, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
7
Adăugați napi și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
8
Între timp, condimentați somonul cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Încălziți restul de 1 lingură de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti somonul, cu pielea in jos, pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 2 minute. Întoarceți somonulși gătiți cu 30 de secunde mai mult (somonul va fi rar; va continua să gătească în bulion fierbinte). Puneți bulionul și legumele în bolurile de adâncime și acoperiți cu somon, cu pielea în sus; strângeți lămâia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Faceți înainte: se pot face bulion și legume(fără napi) cu 1 zi înainte. Reîncălziți și adăugați verdeață doarînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi Verzi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.