Somon ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu

Somonul ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de lămâie, kombu, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, și Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, tăiați părțile în jos și gătiți, netulburat, până se întunecămaro, aproximativ 5 minute.
Transferați ceapa într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală mare și adăugați napi,șalotă, ghimbir, kombu, 1 lingură sare și8 căni de apă. Aduceți la foc mic (nu fierbeți sau bulionul va fi amar) șigătiți până când bulionul este auriu deschis șiceapa este moale, 40-50 de minute.
Adăugați vermut în bulion și fierbeți5 minute.
Scoateți ceapa și kombu;aruncați.
Adăugați squash și fierbeți până ladoar înmuiat, 12-15 minute.
Adăugați napi și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Între timp, condimentați somonul cu sareși piper.
Încălziți restul de 1 lingură de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti somonul, cu pielea in jos, pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 2 minute. Întoarceți somonulși gătiți cu 30 de secunde mai mult (somonul va fi rar; va continua să gătească în bulion fierbinte). Puneți bulionul și legumele în bolurile de adâncime și acoperiți cu somon, cu pielea în sus; strângeți lămâia peste.
Faceți înainte: se pot face bulion și legume(fără napi) cu 1 zi înainte. Reîncălziți și adăugați verdeață doarînainte de servire.
Per porție: 420 calorii, 14 g grăsime, 7 g fibre
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.