Somon ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu

Somon ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu
Somonul ars cu legume de iarnă și bulion de Kombu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 303 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Iarna. Un amestec de lămâie, kombu, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, Somon Sălbatic Ars Cu Cartofi Noi Și Bulion De Dijon, și Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, tăiați părțile în jos și gătiți, netulburat, până se întunecămaro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Transferați ceapa într-un cuptor olandez mare sau într-o altă oală mare și adăugați napi,șalotă, ghimbir, kombu, 1 lingură sare și8 căni de apă. Aduceți la foc mic (nu fierbeți sau bulionul va fi amar) șigătiți până când bulionul este auriu deschis șiceapa este moale, 40-50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
NapNap
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
KombuKombu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați vermut în bulion și fierbeți5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Scoateți ceapa și kombu;aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați squash și fierbeți până ladoar înmuiat, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
7
Adăugați napi și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
8
Între timp, condimentați somonul cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Încălziți restul de 1 lingură de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti somonul, cu pielea in jos, pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 2 minute. Întoarceți somonulși gătiți cu 30 de secunde mai mult (somonul va fi rar; va continua să gătească în bulion fierbinte). Puneți bulionul și legumele în bolurile de adâncime și acoperiți cu somon, cu pielea în sus; strângeți lămâia peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Faceți înainte: se pot face bulion și legume(fără napi) cu 1 zi înainte. Reîncălziți și adăugați verdeață doarînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
VerziiVerzii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
11
Per porție: 420 calorii, 14 g grăsime, 7 g fibre
12
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista