Somon ars cu Hash de cartofi dulci și salsa de mango Jerk

Nevoie de un curs principal fără gluten? Somonul ars cu Hash de cartofi dulci și salsa de mango Jerk ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1053 calorii. Pentru $ 6.49 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ulei de struguri, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Jamaican nemernic somon și mango ananas Salsa, Caraibe Jerk castron de somon cu Mango Salsa, și Somon prăjit în tigaie cu Hash de cartofi.
Instrucțiuni
Pentru hash-ul de cartofi dulci: aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Blanch cartofii dulci până la furculiță-licitație.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați slănina și gătiți până când este moale și ușor crocantă.
Adăugați cartofii dulci și prăjiți până când cartofii sunt ușor rumeniți și crocanți, 3 până la 4 minute.
Adăugați usturoiul și ceapa, amestecând pentru a încorpora în hash și gătiți până la transparent, încă 4 minute. Condimentează cu sare și piper. Păstrați cald și rezervați.
Se amestecă împreună mango și jalapenos într-un castron. Îndoiți sosul și rezervați.
Bateți împreună muștarul Dijon și sucul de lămâie într-un bol. Curgeți în ulei, amestecând până când pansamentul este emulsionat. Condimentează ușor cu sare și piper. Se amestecă arpagicul.
Presărați somonul cu sare și piper.
Încălziți o tigaie de 12 inci cu uleiul de struguri până la cald.
Adăugați somonul și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte (sau până la temperatura internă dorită).
Adăugați untul în tigaie și când este topit, lingurați peste pește.
Transferați peștele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge ușor.
La farfurie: lingurați niște hash în centrul fiecărei farfurii și deasupra cu o bucată de somon. Lingurați niște salsa de mango smucită deasupra somonului, urmată de niște vinetă de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.