Somon Ars Cu Crustă De Susan

Somonul ars cu crustă de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 245 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare și piper, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ton cu crustă de susan în tigaie, Ton ars cu crustă de susan, și Ras Al Hanout somon ars cu crustă.
Instrucțiuni
Așezați semințele de susan într-un castron puțin adânc. Frecați fileurile de somon cu 2 lingurițe. ulei și se presară cu sare și piper. Apăsați partea de carne a fileurilor în semințe de susan pentru a acoperi.
Cald rămas 1 lingură. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până la sclipire, 2 până la 3 minute.
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, în tigaie; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când pielea se rumeneste și jumătățile inferioare ale fileurilor sunt opace, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este gata, aproximativ 3 minute pentru mediu-rar.
Transferați peștele în farfurii, răsturnând fileurile, astfel încât partea semințelor să fie în sus; serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.