Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii)

Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii) este un pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, somon, brânză havarti și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii), Lent-Aragaz Tex-Mex Curcan Împachetări (Mulțimea Dimensiune), și Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii).
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. line jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu folie. Într-un castron mare, bateți bine ouăle, laptele și sarea condimentată cu furculița sau sârmă până la un galben uniform.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 8-10 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede. Se amestecă buruiana de mărar tocată.
Lingură aproximativ 1/3 cană ouă în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu somon, ceapă și brânză. Îndoiți laturile opuse ale fiecărei tortilla peste umplutură (laturile nu se vor întâlni în centru).
Rulați tortilla, începând de la unul dintre capetele deschise.
Așezați învelișurile, cusăturile laterale în jos, în tigaie. Acoperiți cu folie.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită.
Se ornează cu crenguțe de buruieni de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.