Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii)
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somon afumat și împachetări cu ouă (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lent-Aragaz Tex-Mex Curcan Împachetări (Mulțimea Dimensiune), Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii), și Minestrone De Dimensiuni Mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tigaie cu role de jeleu, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie. Într-un castron mare, bateți bine ouăle, laptele și sarea condimentată cu furculița sau sârmă până la un galben uniform.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 8-10 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede. Se amestecă buruiana de mărar tocată.
Lingură aproximativ 1/3 cană ouă în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu somon, ceapă și brânză. Îndoiți laturile opuse ale fiecărei tortilla peste umplutură (laturile nu se vor întâlni în centru).
Rulați tortilla, începând de la unul dintre capetele deschise.
Așezați învelișurile, cusăturile laterale în jos, în tigaie. Acoperiți cu folie.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când brânza este topită.
Se ornează cu crenguțe de buruieni de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.