Somon afumat și sparanghel Primavera Paste

Somon afumat și sparanghel Primavera Paste
Pastele de somon afumat și sparanghel Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $3.28 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, sulițe de sparanghel, somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de paste Pesto cu somon afumat și sparanghel prăjit, Sparanghel Paste Primavera, și Paste Primavera cu sparanghel și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti fettuccine la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
2
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
3
Între timp, puneți 1/3 cană de apă într-o cratiță medie. Aduceți doar la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți 4 până la 6 minute sau până se înmoaie. Nu se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Adăugați sosul Alfredo și somonul; acoperiți și gătiți încă 2 până la 3 minute sau doar până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
SomonSomon
6
Așezați fettuccine într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestec de sparanghel; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Revista