Somon afumat și prăjituri de Cod

Somon afumat și prăjituri de Cod
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, arpagic, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri de cartofi cu somon afumat, Prăjituri de cartofi cu somon afumat, și Prăjituri cu Quinoa cu somon afumat.

Instrucțiuni

1
Pierceți cartoful cu o furculiță peste tot, apoi puneți-l într-un cuptor cu microunde și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți cartoful și gătiți încă 2 minute. Continuați acest proces până când cartoful este moale (cu majoritatea cartofilor roșii, acest lucru durează între 6 și 8 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Scoateți din cuptor și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi îndepărtați ușor pielea cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Așezați cartoful într-un castron separat și amestecați cu o furculiță până când este moale și pufos. Fulgați somonul afumat în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-l în castron cu cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Puneți codul, frunzele de dafin și cimbru într-o tigaie medie și acoperiți cu apă. Aduceți apa la foc mic, apoi opriți focul și lăsați peștele să stea 10 minute. După 10 minute, scoateți ușor codul și puneți-l în castron cu somonul și cartoful. Aruncați apa și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Folosind mâinile, aruncați ușor cartofii și peștele încercând să spargeți peștele cât mai puțin posibil, dar obținând un amestec destul de omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Adăugați arpagicul și maioneza, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
7
Adăugați gălbenușurile de ou. Îndoiți doar până când amestecul se ține împreună, apoi formați amestecul în 8 prăjituri de dimensiuni uniforme. Puneți prăjiturile pe o farfurie și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 1 ora si pana peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Odată ce prăjiturile s-au răcit, puneți oul bătut într-un castron și pesmetul în altul. Lucrând pe rând, înmuiați tortul în ou, întorcându-vă la strat, apoi în pesmet, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Transferați pe o farfurie mare.
10
Încălziți 2 până la 3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați 4 prăjituri în tigaie și gătiți, învârtind tigaia ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți tortul și continuați să gătiți până când a doua parte este aurie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare. Păstrați cald în timp ce gătiți prăjiturile rămase, folosind ulei suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
13
Serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista