Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat și Mozzarella Calzone. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 159 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cap la magazin și ridica ou, gălbenuș de ou, roșii romi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Somon afumat și Mascarpone Calzone, Cârnați și Mozzarella Calzone, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați o foaie de copt pe raft în timp ce cuptorul se încălzește. Între timp, combinați roșiile și sarea într-o strecurătoare sau strecurătoare așezată peste un castron și lăsați să stea 20 de minute pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sita
Bol
Cuptor
3
Bateți împreună oul, gălbenușul de ou și apa într-un castron mic până se combină; pus deoparte.Împărțiți aluatul de pizza în 4 bucăți. Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare bucată într-o rundă subțire de hârtie de aproximativ 12 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Gălbenuș De Ou
Apă
Rola
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați un sfert din somon pe partea stângă jos a fiecărei runde de aluat, la aproximativ 1 inch de margine. Se acoperă cu un sfert din roșiile scurse, urmate de un sfert din mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tomate
Somon
Aluat
5
Periați o margine lată de 1 inch din fiecare rundă de aluat cu amestecul de ouă, apoi pliați fiecare rundă de aluat în jumătate și apoi pliați din nou în jumătate (va semăna cu o formă de sfert de cerc).Folosind o furculiță, sertizați marginile fiecărei calzone pentru a sigila umplutura, apoi tăiați orice exces de aluat, astfel încât marginile să fie uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
6
Transferați calzonele pe o foaie de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Ungeți vârfurile și marginile calzonelor cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Scoateți foaia de copt fierbinte pe o grătar. Glisați calzonele și pergamentul pe foaia de copt și coaceți până se rumenesc și se umflă în jurul marginilor, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Serviți imediat.Asocierea băuturilor: bulele sunt întotdeauna o alegere bună atunci când este implicat somonul—textural un vin spumant contrastează cremozitatea, în timp ce aromele ușoare și fructate completează roșiile și peștele. 2002 J Vineyards brut din California de Nord umple proiectul de lege.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.