Somon afumat și Farfalle în sos de cremă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat și Farfalle în sosul de cremă de lămâie. O porție conține 534 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, smântână, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Artizanale Farfalle cu somon afumat și sos de smântână, Paste Farfalle Cu Somon Afumat Și Cremă De Brânză, și Pappardelle în sos de cremă de lămâie cu sparanghel și somon afumat.
Instrucțiuni
Scurgeți într-un colizor peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu-mic.
Adăugați șobolani; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați vin; se fierbe 8 minute sau până se reduce la aproximativ 1/2 cană.
Adăugați smântână, amestecând cu măturică până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se amestecă mazărea și somonul.
Combinați pastele și lichidul de gătit rezervat cu sosul de smântână. Se amestecă sucul și tarhonul.
Lăsați să stea 3 minute pentru ca pastele să absoarbă sosul. Se condimentează cu sare și piper, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.