Somonul afumat și coacerea ouălor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cimbru, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Coaceți Ouă De Somon Afumat, Somon Afumat Mic Dejun Coace, și Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.