Somon afumat în frunze de andive
Somonul afumat în frunzele de andive necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Costă 68 de cenți pe porție-- găsim acest lucru foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mousse De Somon Frunze De Andive, Salată De Somon-Frunze De Andive Umplute, și somon afumat și andive.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; amestecați bine. Se toarna 1 1/2 lingurite amestec de somon pe fiecare frunza de andive.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.