Somon afumat Scandi

Somon afumat Scandi
Scandi somon afumat este un Hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 120 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați smântână, somon, lingură de suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scandi afumat macrou pe secară, Salată de somon Scandi, și Scandi meatballs.

Instrucțiuni

1
Încingeți ceapa și mărarul tocat într-un bol cu hreanul și sucul de lămâie. Se amestecă prin crema acru, se condimentează cu un vârf de sare și măcinarea generoasă a piperului și se amestecă bine. Se poate face cu o zi înainte și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aranjați somonul pe o scândură sau farfurie, împrăștiați cu frunzele de mărar rămase și serviți cu o măcinare de piper negru și sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon afumat în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista